Underbara Bulltofta

Läget för Bulltofta Friluftsstad är verkligen valt med omsorg. Närområdet är lugnt och tryggt med villor, flerfamiljshus, lekparker, mysigt centrum – och en fantastisk natur. Här bor ni granne med Bulltoftaparken, som är lika stor som Pildammsparken, Slottsparken och Kungsparken tillsammans!

I Bulltofta Friluftsstad är det tryggt att växa upp.

Det finns ett stort utbud av skolor, från förskolor ända upp till nian, och Malmö stad satsar alltmer på området. Du som pendlar tar dig snabbt ut på någon av ringlederna – och gröna cykelstråk tar dig till centrala Malmö på några minuter.

Underbara Bulltofta

Läget för Bulltofta Friluftsstad® är verkligen valt med omsorg. Närområdet är lugnt och tryggt med villor, flerfamiljshus, lekparker, mysigt centrum – och en fantastisk natur. Här bor ni granne med Bulltofta rekreationsområde, som är lika stort som Pildammsparken, Slottsparken och Kungsparken – tillsammans!

I Bulltofta Friluftsstad är det tryggt att växa upp. Det finns ett stort utbud av skolor, från förskolor ända upp till nian. Du som pendlar tar dig snabbt ut på någon av ringlederna – och gröna cykelstråk tar dig till centrala Malmö på några minuter.

Med Malmös största park som vardagsrum

Bulltofta rekreationsområde är verkligen en grönskande oas i det pulserande Malmö. På somrarna betar korna fridfullt i hagarna och vintertid finns pulkabackar och skidspår. Här porlar bäckar under gångbroar och det finns alltid något att hitta på för de med lite extra spring i benen.

Vill du ta en powerwalk eller en löprunda har du friluftsområdet med slingrande stigar alldeles utanför huset. Den blivande fotbollsentusiasten eller tennisspelaren har kommit helt rätt, och här finns även frisbeegolf, bastubad och Skånes största bangolf! Bulltoftaparken finns där året runt, så att alla kan ägna sig åt sina intressen och få en bättre balans i vardagslivet.