Hemma hos Ramadan och Mikaela

Sedan ungefär två månader tillbaka har Ramadan och Mikaela, 23 år gamla, bott i sin trea på Brf Skogsstigen i Bulltofta Friluftsstad i Malmö. Det här unga Malmö-paret köpte sin lägenhet hösten 2017 och har väntat med spänning på att den ska bli klar. Vi mötte dem för att höra lite hur det känns att ha flyttat in!

Vad lockade er till Bulltofta Friluftsstad?

Mikaela: ”Jag är uppväxt i Bulltofta och har alltid bott här sen jag var liten så jag trivs jättebra. Men jag tror det var mer spontant att vi hamnade just här när vi köpte lägenhet. Sen tycker vi det är jättefint med skogen och det är inte många lägenheter som byggs med sånt läge nuförtiden. Det känns väldigt speciellt att kunna titta ut över naturen såhär.”

Rama: ”Jag följde bara med tåget! Det är jättefint här och även nära till stan men ändå inte mitt i smeten.”

Hur trivs ni på Brf Skogsstigen?

Vi har bara bott här i lite över en månad men i detta trapphuset trivs vi jättebra. Det är kul att det är så blandat, alla är jättevänliga.

Vad var det absolut viktigaste i ert val av boende?

Det viktigaste var att det skulle vara nära till stan, nära till natur och öppen planlösning. Vi ville ha nytt och fräscht! Men detta var faktiskt första lägenheten vi kikade på – den öppna planlösningen och att det var tre rum gjorde att vi föll för den direkt.

Vad är det bästa med er lägenhet?

Definitivt köket – den sticker ut! Och naturen precis utanför fönstret. Och vi älskar balkongen också. Det kommer nog utnyttjas mycket så fort vi har fått rätt möbler på plats.

Har ni några tips på vad man kan hitta på området?

Minigolf! Vi har spelat ett antal gånger, t.o.m innan vi flyttade hit. Det är fina grönområden, så man kan också grilla och ha familjepicnickar. Har man inte varit här så tycker jag man ska åka hit och kolla, det finns jättemycket att göra i området.

Publicerat: 2019-06-25 10:00:02

 
 

 

På denna webbplats använder vi cookies. Om du fortsätter använda webbplatsen innebär det att du accepterar att cookies används i enlighet med vår integritets- och cookiepolicy, se policy

^